Klinisk forskning

S3, Forskningsmottagning i Vällingby Läkarhus är en klinik specialiserad på kliniska studier. Vi genomför olika kliniska prövningar på framför allt läkemedel men även på medicintekniska produkter. Uppdragsgivare kan vara allt från läkemedelsföretag, forskningsinstitution till myndigheter.

Alla studier som genomförs på kliniken är godkända av läkemedelsverket och etikprövningsnämnden. Kliniken leds av Dr Bo Liu, som har lång erfarenhet av kliniska prövningar i olika roller.

Har du en patient som deltar i någon av våra studier och vill veta mer om studien, då hittar du mer info under menyn Pågående studier. Det går även bra att kontakta oss per Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller telefonnummer: 08-580 80 333.

Har du en patient som kan vara lämplig att delta i någon av våra studier? Då hittar du mer info under menyn Pågående rekrytering, eller kontakta oss perDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den./ Tel: 08-580 80 333.