Undersköterska/receptionist/Study Coordinator

Tjänsten är tillsatt

Vi söker nu en study coordinator/receptionist med undersköterska bakgrund. Du ska ha bra hand med patienter, vara tillmötesgående och kunna ta egna initiativ. Att du är noggrann, klarar av stressiga situationer, har ett mycket gott bemötande och servicekänsla är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

  • Som studiekoordinator får Du ett omväxlande arbete och blir engagerad i flera kliniska studier. Du kommer att hjälpa till med arbetet att leta fram relevanta patienter, boka in patienter, sköta den viktiga och omfattande dokumentationen i studierna och ansvara för patientbesök, provtagning och datainsamling. En viktig arbetsuppgift är också den fortlöpande kontakten med patienter och studieteam
  • Tillsammans med den andra studiekoordinator sköter du även kliniken receptionen. Som receptionist är du klinikens ansikte utåt när du tar emot patienter eller andra besökare. Du svarar på telefon, bevakar inkommande fax och info email. Du arkiverar studiedokumentation. Du är spindeln i nätet med allt-i-allo kontorsarbete på kliniken.


Kvalifikationer
Du är undersköterska och bor nära till Vällingby C. Du måste behärska svenska och engelska flytande både i tal och i skrift. Du behärskar Officeprogram såsom word, excel och Outlook. Du kan börja ganska omgående.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. Arbetstider: heltid, dagtid, vardagar

Sista ansökningsdag
2018-01-31

Skicka din ansökan
Låter det som något för dig, är du välkommen att skicka in en intresseanmälan med CV till oss. Skicka din ansökan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om kliniken
S3 Forskningsmottagning är en klinik specialiserad på kliniska studier. Vår klinik är en del av Vällingby Läkarhus som ligger i Vällingby C vid T-bana station. Vi genomför olika kliniska prövningar på framför allt läkemedel. Uppdragsgivare kan vara allt från läkemedelsföretag, forskningsinstitution till myndigheter.